Op 29/04/2024 tussen 8.00 en 13.00 uur is er een onderhoud gepland voor de Guestroam applicatie. Reeds aangemaakte accounts zullen operationeel blijven. Tijdens dit onderhoud zal het niet mogelijk zijn om nieuwe accounts te maken gedurende 5 tot 10 minuten.

De gastinterface

1. Introductie

Om tijdelijk toegang te vragen tot het wifinetwerk van de instelling die u wilt bezoeken, moet u een formulier invullen op de interface van Belnet guestroam.

2. Formulier

Vul het formulier correct in om toegang te krijgen tot het wifinetwerk. Om ervoor te zorgen dat het systeem u uw inloggegevens en een validatiecode toestuurt, moet u uw e-mailadres en mobiele nummer vermelden, de instelling en afdeling die u bezoekt, een contactpersoon (indien nodig) en de periode van uw bezoek met de begin- en einddatum.

Vermeld ook de instelling en de afdeling die u bezoekt. Nadat u het formulier hebt ingevuld en het vakje "gelezen en geaccepteerd" hebt aangevinkt, klikt u op de knop [Indienen] om uw aanvraag te doen.

3. Validatie van het verzoek

Nadat u het verzoek via het formulier hebt ingediend, wordt er een validatiecode per e-mail en per sms naar u verzonden. Voer de ontvangen code in het veld in om uw aanvraag te voltooien. Dit wordt verzonden naar een van de validatoren van de instelling die u gaat bezoeken. Na goedkeuring worden tijdelijke ID's naar u verzonden (ook per e-mail en sms).