De gastinterface

1. Introductie

Om tijdelijk toegang te vragen tot het wifinetwerk van de instelling die u wilt bezoeken, moet u een formulier invullen op de interface van Belnet guestroam.

2. Formulier

Vul het formulier correct in om toegang te krijgen tot het wifinetwerk. Om ervoor te zorgen dat het systeem u uw inloggegevens en een validatiecode toestuurt, moet u uw e-mailadres en mobiele nummer vermelden, de instelling en afdeling die u bezoekt, een contactpersoon (indien nodig) en de periode van uw bezoek met de begin- en einddatum.

Vermeld ook de instelling en de afdeling die u bezoekt. Nadat u het formulier hebt ingevuld en het vakje "gelezen en geaccepteerd" hebt aangevinkt, klikt u op de knop [Indienen] om uw aanvraag te doen.

3. Validatie van het verzoek

Nadat u het verzoek via het formulier hebt ingediend, wordt er een validatiecode per e-mail en per sms naar u verzonden. Voer de ontvangen code in het veld in om uw aanvraag te voltooien. Dit wordt verzonden naar een van de validatoren van de instelling die u gaat bezoeken. Na goedkeuring worden tijdelijke ID's naar u verzonden (ook per e-mail en sms).